Morsomme hundespill på nettet

Hunden er menneskets beste venn, og hundehold har en lang historie. Menneskene lærte seg tidlig å temme hunder, og brukte dem til jakt. Når menneskene og hundene jaktet sammen, ble jakten mye mer vellykket, noe både menneskene og hundene tjente på. Hunder har alltid hatt en spesiell plass i menneskenes hjerter, enten de er brukshunder eller kjælehunder. Derfor er det ikke så rart at det lages mange spill med hunder som tema. På Spillespill.no finnes en hel drøss med hundespill, fra oppdragelsesspill til utstillingsspill der man skal stelle og pynte hundene før showet. Det finnes også dressurspill og actionfylte hundespill.

Diamond Dogs

Diamond Dogs er en glitrende spilleautomat med hunder i hovedrollene. Disse hundene er ikke gatehunder. Her møter du bortskjemte og velstelte rikmannshunder, med tilhørende diamanter til pynt. Spilleautomaten kan blant annet prøves online. Spillet har både wilds, spredere og gratisspinn, i tillegg til et bonusspill. Symbolene på hjulene er selvsagt hunder og hundehus, og man kan spille både gratis og med ekte penger. Hvis man spiller med ekte penger, er minsteinnsatsen på bare 0,01€. I bonusspillet skal man ta bilde av tre kjendishunder. Det er 12 ulike hunder å velge blant, og for hver hund man tar bilde av, får man en premie.

Mange tilbydere av hundespill å velge i

Hvis man liker å kle opp og stelle hunder, finner man også mange slike spill på 009spill.com. På samme nettside finnes også hundespill med action, som Flying Batdog, Spunky Vs Aliens og Ultimate Dog Racer. Mange av spillene på denne siden går ut på å stelle og kle opp hundene, eller å oppdra hunder. Spillene er laget for jenter, men mange voksne vil sikkert også like de søte spillene. Alle spillene på siden er gratis. Nettsiden 1001 spill har også et utvalg av hundespill, fra dressurspill og hundestell, til spill med mer futt og fart. Enten man har hund eller ikke, finner man timevis med hunderelatert spillmoro på nettet.